SOLLICITEREN

Wil jij ons team komen versterken..?

Bediening 

Vacature

Ben jij een vrolijke en verzorgde jongedame die samen met ons de gasten een fijne ervaring bezorgd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker bediening met bij voorkeur leidinggevende “skills”.

 

Je werkt in een hartstikke leuk team, in een sfeervol restaurant, met mooie producten, in Utrecht-Oost. Je bent vrij in de zomervakantie (tijdens onze vakantiesluiting), eerste kerstdag en oud & nieuw!

 

Salaris afhankelijk van je vooropleiding, CAO+Wil jij het team van Klein Parijs komen versterken? Leuk! We zien graag je motivatiebrief en je cv tegemoet!

spoelkeuken 

vacature

Ben jij flexibel inzetbaar en heb je affiniteit met schoonmaken en opruimen? Dan is wellicht deze vacature wat voor jou! Ter versterking van onze spoelkeukenbrigade, zijn wij op zoek naar gemotiveerde collega’s, die ons team willen komen versterken.

 

Tezamen met collega’s zorg je voor de orde en netheid in de keuken. De belangrijkste taken zijn het verzorgen van de vaat met behulp van een vaatwasser en het schoonmaken van de keuken. 

 

Salaris conform de horeca-CAO, passend bij de functie. Wil jij het team van Klein Parijs komen versterken? Leuk! We zien graag je motivatiebrief en je cv tegemoet!

Hulp-kok 

vacature

Wij zijn op zoek naar een chef de partie.

 

Jouw takenpakket:
-Mise en Place werkzaamheden
-Bereiden van de gerechten volgens recept en planning.
-Schoonhouden van de werkomgeving en werken volgens de HACCP-code
-Assisteren bij het ontvangen en opslaan van geleverde goederen.
-Je rapporteert aan de Chef Kok.

 

So far, so good? Lees dan nog even verder…

 

Van jou verwachten wij:
-Minimaal 1 jaar ervaring in de keuken
-Woonachtig in de regio Utrecht
-Passie voor koken

 

Wil jij het team van Klein Parijs komen versterken? Leuk! We zien graag je motivatiebrief en je cv tegemoet!

UPLOAD HIER JE CV & MOTIVATIE!